ایجاد محدودیت یکبار خرید محصولات ووکامرس

توسط Paolo Valenti aka Wolly for WordPress Italy
در صورت نیاز اگر این افزونه به فارسی ترجمه نشده است، درخواست ترجمه ثبت کنید.

شاید شما یک فروشگاه اینترنتی با محصولات خاص داشته باشید که نیاز باشد تنها یکبار اجازه خرید محصولات را به کاربران بدهید. با ایجاد محدودیت یکبار خرید محصولات ووکامرس توسط افزونه Woo Wolly One Time Buy از ثبت سفارش مجدد محصولات خریداری شده جلوگیری کنیم.

ووکامرس قابلیتی دارد که می توانید امکان خرید چندتایی در “یک سبد خرید” را محدود کنید ، اما منظور ما در این مطلب ، تنها یکبار خرید در تمامی طول سوابق خرید کاربر بر اساس سابقه خرید کاربری می باشد.

Woo Wolly One Time Buy یک افزونه رایگان در مخزن وردپرس می باشد که به کمک آن قادر هستید با ایجاد چنین محدودیتی ، تنها یک بار امکان خرید محصولی را به کاربران دهید.

این افزونه با کمک بررسی سوابق خرید های قبلی کاربر ، اقدام به بررسی کرده و در صورتی که کاربری قبلا این محصول را خریداری کرده باشد ، دیگر اجازه خرید نخواهد یافت و با پیغام “شما قبلا این محصول را خریداری کرده اید و دیگر مجاز به خرید دوباره آن نیستید” مواجه می شود.

.
Woo Wolly One Time Buy را چگونه نصب کنیم؟
برای ایجاد محدودیت یکبار خرید محصولات ووکامرس میتوانید افزونه را به صورت مستقیم ، یا با جستجوی عنوان Woo Wolly One Time Buy در مخزن نصب کنید.

ایجاد محدودیت یکبار خرید محصولات ووکامرس

.

نحوه استفاده Woo Wolly One Time Buy چگونه است؟
استفاده از این افزونه نیاز به تخصص خاصی ندارد. کافیست پس از فعال سازی ، در صورتی که نیاز دارید این تنظیم بر روی محصول خاصی اعمال شود گزینه ی فعال سازی این قابلیت را فعال کنید (مانند تصویر نمونه زیر)

ایجاد محدودیت یکبار خرید محصولات ووکامرس

نظرات خود را با ما در میان بگذارید و به ما بگویید آیا این افزونه نیاز شما را در زمینه ایجاد محدودیت خرید برطرف کرد یا خیر؟

3/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مشاوره رایگان

اطلاعات زیر را جهت مشاوره (طراحی سایت، تبلیغات اینترنتی، خدمات سئو، تولید محتوا، طراحی گرافیکی) وارد کرده و ارسال را بزنید.

  • پایتخت ایران کجاست؟
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .